Kolik kostek je v 10000?

10000 bodů). Tisícovka – Hra je vhodná pro 4 hráče. Hráči se proti směru hodinových ručiček střídají v hodu všemi šesti kostkami.

Kolik je postupka v kostkách?

Ahoj, kostky se hrají se šesti a za postupku se počítá 1000, a např. čtyři 3 je to 600. Akorát je změna ve čtyrech 1 ty jsou za 2000, jelikož tři jedničky jsou 1000.
CachedSimilar

Kolik kostek je v 10000?

Jak se hraje farkle?

Hraje se klasicky se šesti hracími kostkami, které jsou bodovány od jedné do šesti. Vašim úkolem není nic jednoduššího, než vyhrát. Poté co hodíte, můžete vybrat jednu nebo více kostek za které se vám budou připisovat body. Získané body jsou přidány do dočasného skóre.

Jak se hrají kostky 3?

Každý hráč háže třikrát za sebou. Snaží se získat co nejvíce bodů, přičemž jednička je za 100, šestka za 60, ostatní čísla mají svou hodnotu. Po každém hodu může hráč kostky s jejichž hodnotou je spokojen nechat ležet nebo házet se všemi.

Co je to vrhcáby?

Backgammon, česky vrhcáby, je jedna z nejstarších deskových her na světě. Předpokládá se, že se hrála již ve starověkém Egyptě, Sumeru, Mezopotámii či Persii. Backgammon je hra pro dva hráče, ve které hraje roli jak náhoda, tak schopnosti hráčů. Cílem hry je vyvést všech svých 15 kamenů po vyznačené dráze (viz obr.

Co se dá hrát s kartami?

Nejlepší karetní hry – seznam

Název karetní hry Potřebné karty
Solitaire-Pasiáns žolíkové
Žolík žolíkové
Poker žolíkové
Záchod Sedmové. žolíkové

Co je halma?

Halma je strategická desková hra pro dva nebo čtyři hráče, kterou vymyslel v roce 1880 americký chirurg George Howard Monks. Hraje se na hracím plánu tvořeném čtvercovou sítí 16×16 polí. Každý hráč má 13 figurek jedné barvy (při dvou hráčích má každý 19 figurek).

KOLIK TOHO ZNIČÍ 100,000 TNT V MINECRAFTU!

Jak se hraje hra mlýn?

V průběhu hry se hráči snaží seřadit tři své kameny na jediné svislé nebo vodorovné linii. Takové trojici se říká mlýn. Komu se podaří sestavit mlýn, odebere soupeři z desky jeden jeho kámen. Může si vybrat kterýkoli kromě těch, které vytvářejí soupeřův mlýn.

Co se dá hrat s jednim Balickem karet?

Whist je zdvihová karetní hra pro 4 hráče, která se hraje s jedním balíčkem francouzských hracích karet. Vznikla ze starší hry Ruff and Honours (dnes již mrtvé) a hrála se zejména v 18. a 19. století.

Jak se hraje Black Jack?

Základní princip hry je, že hráč chce mít hodnotu karet blíže 21 než krupiér, ale přitom 21 nepřekročit. Vyhrává ten, kdo má po ukončení hry v ruce nejvyšší součet, aniž by překročil 21. Hráč, který má v ruce součet karet větší než 21, je takzvaně „trop“ neboli „přes“.

Jak se hraje Ovčín?

O co ve hře jde:

Ve hře Ovčín se jeden hráč ujímá role ochránce ovcí, který má za úkol chránit stádo před útoky hladového vlka (druhého hráče). Vaším cílem je vést ovce bezpečně do pastviny, kde se budou moci pást a užít si klidného a bezpečného prostředí. Musíte však být obezřetní, protože na vás číhá vlk.

Kdo snímá v Zolikach?

ZAČÁTEK HRY A ROZDÁVÁNÍ

však 3 z vrchu a hledá žolíka do 3 karet ze spodu snímnutých.Pro vysvětlení-snímá karty a může se podívat na další 3, kde může být žolík. Pokud si našel žolíka, nechá si ho pro hru a karta, která byla před nebo za žolíkem bude viditelná pro všechny a balíček karet na ni bude položen.

Jak se počítají karty v blackjacku?

Vyhrává ten, kdo má po ukončení hry v ruce nejvyšší součet, aniž by překročil 21. Hráč, který má v ruce součet karet větší než 21, je takzvaně „trop“ neboli „přes“. Karty od 2 do 10 mají při počítání stejnou hodnotu, jaká je uvedena na kartě, karty J, Q, K (spodek, královna a král) mají hodnotu 10.

Jak se hraje oko?

Cílem hry je dosáhnout nebo se co nejvíce přiblížit součtu jednadvacet neboli oka. Hráč si může vyptat libovolný počet karet, dokud není se svým součtem spokojen. Pokud již nechce dál riskovat přetáhnutí – ohlásí „dost“, „stop“ nebo jen „dobrý“ a položí karty ke své sázce.

Jak se hraje Vlk a ovečky?

Ovečky jsou velice jednoduchá a zábavná hra, ovečka se snaží dostat na opačnou stranu herního pole, které je její záchranou. Ovečka začíná nahoře, vlci jsou čtyři, začínají v dolní řadě. Ovečka i vlci se mohou pohybovat jen v šikmém směru, ovečka se může pohybovat i zpět, vlci ne.

Co se dá hrát s jednim Balickem karet?

Whist je zdvihová karetní hra pro 4 hráče, která se hraje s jedním balíčkem francouzských hracích karet. Vznikla ze starší hry Ruff and Honours (dnes již mrtvé) a hrála se zejména v 18. a 19. století.

Co je to žolík?

Žolík je hrací karta s vyobrazeným šaškem, která se nachází ve většině moderních karetních sad, kde doplňuje čtyři standardní karetní barvy. Žolík má původ ve Spojených státech amerických v době občanské války (60. léta 19. století).

Co znamená Oko bere?

Původ názvu "Oko bere" vychází z pravidel hry. Cílem je vyhrát sázku hodnotnějším karetním listem, co nejvyšší součet bodových hodnot karet však nesmí celkově překročit 21b neboli "oko". Kdo překročí 21b (kromě 2x esa, které má hodnotu 11), musí okamžitě informovat bankéře a prohrává vsazenou částku ve prospěch banku.

Jak se hraje ovčinec?

Při každém hodu květiny se může hráč rozhodnout, jestli nasadí novou figurku nebo bude pokračovat se stávající. Pokud kostka pošle hráče na políčko, kde už figurka je, může ji „vyhodit“ zpět do domečku. Vyhrává ten, kdo má nejdříve všechny své figurky v cílových políčkách (u nás se tomu říkalo ovčinec).

Co znamená Joker v kartach?

Francouzské karty

Hodnoty karet jsou vyznačeny v rozích karet – u číselných hodnot pomocí číslice (2–10), u figur pomocí písmene, které se liší podle jazyka – např. J, Q, K, A, nebo B, D, K, A nebo V, D, R, A atd. U žolíka je hodnota zpravidla vyznačena pomocí hvězdičky nebo nápisem JOKER.

Co znamená Joker?

Joker (angl., od to joke, žertovat) znamená původně (dvorního) šaška, zábavnou postavu na královském dvoře, která si mohla dovolit říkat i panovníkovi nepříjemné věci.

Jak se hraje hra vole padni?

Cílem hry je, aby hráč nasbíral kompletní řadu jedné barvy. Hra probíhá tak, že hráč vždy jednu ze svých karet pošle sousedovi po levici a takto se dále hráči střídají dokola. Ten, kdo nasbírá ucelenou řadu karet od jedné barvy, může karty položit na stůl a hlásit "vole lehni (vole padni)".

Co to znamená žolík?

Žolík je hrací karta s vyobrazeným šaškem, která se nachází ve většině moderních karetních sad, kde doplňuje čtyři standardní karetní barvy. Žolík má původ ve Spojených státech amerických v době občanské války (60. léta 19. století).

Jak se počítá žolík?

Hodnota karet

K prvnímu vyložení je třeba mít 42 či 51 bodů. Hodnoty karet: A – K – Q – J je za 10 bodů, karty 2–10 ve výši za 2–10 bodů, žolík je za 50 bodů, ale 50 bodů má až po zavření, kdy někomu zůstane v ruce.

Jak se hraje americký žolík?

Hra je určena pro 2 až 10 hráčů s použitím žolíkových karet. Rozdá se mezi hráče dohodnutý počet karet (obvykle 4), zbytek se nechá na hromádce obrázky dolů. Smyslem hry je se všech karet zbavit jejich vyložením na hrací desku.

Jak se hraje hra Kent?

Na stůl se položí 4 karty z balíčku, které si vyměňujete za ty, co držíte v ruce. Smyslem je nasbírat 4 stejné karty, dát spoluhráči signál a on musí říct „kent“. Tím dvojice získává bod. Když protihráči vytuší, že máte kent a zvolají „stopkent“ dřív, získají bod oni.

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: